lunes, 31 de marzo de 2014

Aquarium: un èxit!

Dissabte passat, els alumnes del Barribastall i uns quants més vam fer una excursió a l'Aquarium en anglès. 
Com que estem treballant el conte de "the Rainbow Fish", vam poder veure les espècies que hi aparèixen i vam aprendre moltes coses d'elles.Cadascú tenia un dossier amb preguntes sobre diferents espècies: Octopus, Star Fish, Anemones, Lobster, Coral Reef... 
Sabíeu que el pop canvia de color segons el seu estat d'ànim? I que l'estrella de mar treu l'estómac fora del cos per menjar? I que la llagosta està desperta a la nit?

Després vam entrar al túnel des d'on vam veure altres animals, sobretot rays i sharks
Aquest últim és el moonfish, que ens va servir com a targeta identificadora durant l'excursió!
Després vam continuar veient peixos tropicals i vam experimentar una mica en una sala diferent, on vam poder tocar, veure i passar-nos-ho encara més bé. Per últim vam fer una ullada a les jellyfish i vam veure com donaven de menjar als penguins. 


Nosaltres també teníem gana, així que vam anar marxant! 

Va ser una experiència única en la qual hi vam sortir tots guanyant: nosaltres perquè vam poder disfrutar del fet d'ensenyar d'una manera diferent, com ens agrada, els pares perquè van donar l'oportunitat de gaudir de l'anglès als seus fills, i els nens i nenes perquè van aprendre mentre s'ho passaven d'allò més bé. Moltes gràcies a tots, en especial a Paul, Natàlia, Marc , Patricia i Albert. Ara a pensar en la propera! ;-) No hay comentarios:

Publicar un comentario